السبت، 14 أبريل 2012

طريقة عمل الفراخ المتبلة, وصفات عمل الفراخ المتبلة, كيفية عمل الفراخ المتبلة

طريقة عمل الفراخ المتبلة, وصفات عمل الفراخ المتبلة, كيفية عمل الفراخ المتبلة


طريقه عمل الفراح المتبله بالفرن مقادير الفراخ المتبله بالفرن وصفه الفراخ المتبله

المقادير:
- فرخه صغيرة ومغسوله جيداً.
- 4 حبات بطاطا وسط .
- 3 بصلات كبار مفري.
- توابل ( قرفه - سماق - زعتر مطحون - جوزة الطيب - ملح - فلفل ).
/>- 1 علبه زبادي كبيرة.



طريقة التحضير:
1- نخلط التوابل مع البصل والزبادي.
2- نقطع البطاطا حلقات وتوضع في الصينيه.
3- نقطع الفرخه 3/4
4- ندهن الفرخه بخلطه التوابل جيداً حتي يتشرب الجلد واللحم تماما منه، ويوضع بهذة الخلطه فوق البطاطا وتترك الصينيه لمده لا تقل عن 3 ساعات قبل دخولها الفرن.
5- توضع في الفرن متوسط الحرارة ويمكن في نهايه السواء فتح شوايه الفرن عليها ليحمر الوجه.



0 التعليقات:

إرسال تعليق